UK Bookmakers

thuis

PayChecked in Transport

Paychecked

Uitleg over Paychecked.

Een  werkgever is wettelijk verplicht  zorgvuldig om te gaan met de cao, in ons geval , de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de Weg. Niet iedere werkgever gaat zorgvuldig om met de cao.

Met zulke bedrijven is het moeilijk concurreren, werkgevers en werknemers die correct handelen worden bedreigd in hun bestaan.

In Nederland is sinds 1 Januari 2017 de Wet Aanpak Schijnconstructies in werking getreden. Deze wet is in het leven geroepen om deze wantoestanden aan het licht te brengen en tegen te gaan. Ook komt de ketenaansprakelijkheid in deze wet naar voren; werknemers kunnen achterstallig loon door deze wet ook verhalen op de opdrachtgevers van hun werkgever.

Ook in de transportsector wordt actie ondernomen tegen schijnconstructies en andere wantoestanden. Het keurmerk “PayChecked in Transport “ is een initiatief van TLN en EVO. Beide organisaties onderschrijven het belang van juiste uitbetaling van medewerkers in de logistieke keten. Het Keurmerk is ondergebracht in een onafhankelijke stichting.

Bedrijven die het Keurmerk willen halen moeten aan een onafhankelijke keuringsinstantie aantonen dat ze de transport-cao correct uitvoeren en alleen samenwerken met bedrijven die dat ook doen, zoals onder-vervoerders en uitzendbureaus.

Ook aan de bedrijfsvoering worden eisen gesteld; er moet bijvoorbeeld een loonklachtenregistratie zijn voor zowel de eigen medewerkers als die van onder-vervoerders. Een keurmerkhouder is verplicht om gegronde loonklachten te melden aan de keuringsinstantie.

In februari heeft Bureau Cicero de controle uitgevoerd bij Ter Riele Transporten V.o.f. . Wij voldoen aan alle keurmerkeisen en inmiddels zijn we geregistreerd keurmerkhouder “PayChecked in Transport “.  Vandaar dat wij het logo van “PayChecked in Transport “ mogen voeren . We horen bij de eerste vijftien bedrijven in Nederland die het keurmerk hebben gekregen en het aantal blijft groeien.

Wij hopen op deze manier ons steentje bij te dragen aan een eerlijke en gezonde transportsector.

Wet Aanpak Schijnconstructies: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/aanpak-schijnconstructies/inhoud/maatregelen-tegen-schijnconstructies

Stichting Paychecked in Transport: http://www.paychecked.nl/

TLN over schijnconstructies: https://www.tln.nl/zoek/Paginas/results.aspx?k=schijnconstructies

Over Ons

Als familiebedrijf hebben wij een visie, die voortkomt uit meer dan 90 jaren transporten, logistieke ervaring en het inspelen op wensen en veranderende tijden.

Voor de drie specialismen die wij in huis hebben, kunnen wij vervoer en logistiek, op maat en vooral op tijd garanderen.

Dit wordt ondersteund door professionele automatisering en communicatie.

Onze vestigingsplaatsen, Wilp en Bemmel, aan de hoofdverkeersaders van Nederland en Europa dragen hier duidelijk aan bij.

Wij streven er naar, om kwalitatief een top dienst voor onze relaties uit te voeren. Dit kan door de juiste mensen, middelen en tijd ter beschikking te hebben.

Met de opleidingen, uitwisseling van ervaringen, vernieuwend in de middelen en dit alles georganiseerd te plannen, kunnen wij, diensten leveren, die ons tot partner maakt van velen. Als erkend leerbedrijf en met het oog op de toekomst loopt zo de verjonging en vernieuwing door de tijd ons bedrijf binnen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN betekent voor ons o.a. duurzaam (verantwoord) ondernemen. De directie van Ter Riele Transporten v.o.f, is al jaren bewust bezig met het milieu; door op een juiste manier met de nieuwste technieken om te gaan, wordt o.a. het brandstofverbruik geoptimaliseerd en zo de CO2 uitstoot verlaagd.

De inzet van LZV combinaties en Euro 5 en Euro 6 vrachtwagens, draagt hier ook een steentje aan bij. Onze chauffeurs worden regelmatig opgeleid en getraind met bijv. "Het Nieuwe Rijden" en Behavior Based Safety Training.

Dit draagt bij aan een "bedrijfsbreed" bewustzijn in (milieu)-verantwoord (samen)werken.

daf

De trekker is een DAF CF85 440 met een schone Euro 6 motor.

De oplegger is een Heiwo Isotherm oplegger met twee compartimenten voor vriezen,koelen en verwarmen.

Meer artikelen...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

Vestiging Wilp

 • B.ter Riele,Transporten
 • Withagenweg 40
 • 7384 SB Wilp
 • 055 - 3011372
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • facebook Facebook 
 • Twitter-icon Twitter 

Vestiging Bemmel

 • B.ter Riele,Transporten
 • Nijverheidstraat 41
 • 6681 LN Bemmel
 • 026 - 3263020
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All CMS Templates - Click Here