Gevaarlijke stoffen
Opslag -

en Vervoer

ADR transport en opslag

van gevaarlijke stoffen In Noord- en Oost Nederland

ADR - Transport

Ter Riele Transporten verzorgt ADR transport en de opslag van gevaarlijke stoffen voor de industrie, groothandels en retailers. We voldoen aan alle wet- en regelgeving voor de opslag van gevaarlijke stoffen PGS-9 en PGS-15, klassen 2, 3, 8 en 9, verpakkingsgroepen II en III.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Al jaren organiseren en plannen we het vervoer van gevaarlijke stoffen en vuurwerk voor opdrachtgevers uit Nederland, Duitsland en België. We zijn uitgerust met een modern wagenpark en al onze chauffeurs zijn opgeleid om veilig met ADR-goederen te werken en ze te vervoeren (ADR-diploma).

Extra ADR opslag PGS-9 of PGS-15 nodig?

Produceert of werkt u met gevaarlijke stoffen en wilt u eenmalig, tijdelijk of permanent uw ruimte voor opslag van gevaarlijke stoffen uitbreiden? Onze loods in Wilp (2016) biedt uitgebreide mogelijkheden en opslagcapaciteit. De loods voor ADR opslag bestaat uit meerdere compartimenten. Hij is gedeeltelijk ingericht als cross dock en heeft een gedeelte voor de opslag van verpakte ADR goederen. De opslag van gevaarlijke stoffen is streng beveiligd en wordt elektronisch bewaakt.

De ADR opslag in Wilp ligt centraal in Oost-Nederland.
Perfect om uw ADR transport efficiënt en snel te regelen.
Meer weten?

Voorraadbeheer op afstand; eenvoudig en altijd actueel

Uw voorraden, transportplanningen, inslag-, uitslag- en transportopdrachten worden bijgehouden in ons TMS- en WMS-systeem. Via uw account heeft u 24/7 toegang en zicht op uw opgeslagen goederen en geplande transporten. Zo blijft voorraadbeheer en de logistieke organisatie van gevaarlijke stoffen ook op afstand overzichtelijk, eenvoudig en actueel.

Veilig werken met ervaren chauffeurs

Al onze medewerkers en chauffeurs zijn gekwalificeerd en volgen periodiek bijscholing op het gebied van ADR transport en de opslag van gevaarlijke stoffen. We doen er alles aan om de optimale kwaliteit en veiligheid te garanderen voor uw goederen, het logistieke personeel dat ermee werkt en het milieu.

Ter Riele Transporten Specialist in ADR opslag en transport
  • Focus op kwaliteit en veiligheid
  • Flexibel en snel door verregaande automatisering
  • Modern wagenpark en goed opgeleide chauffeurs
  • Eenvoudig voorraadbeheer op afstand
  • Korte lijnen en goede service

Bent u eenmalig, tijdelijk of structureel op zoek naar opslag voor gevaarlijke stoffen?
Een logistieke partner nodig voor de ontvangst en het vervoer van uw gevaarlijke stoffen?.