Op zoek naar een leuke baan in de transport?
We hebben meerdere vacatures voor vrachtwagenchauffeurs

 

Vacature Vrachtwagenchauffeur Bloementransport avond/ nacht

Werken bij Ter Riele Transporten

Ter Riele transporten nachtrit bemmel 21Ter Riele Transporten is gespecialiseerd in bloementransport, veevervoer en ADR-transport. We zijn een familiebedrijf met ruim 50 collega’s op vestigingen in Bemmel en Wilp. Bij ons ligt de focus op tevreden klanten, goed samenwerken en een informele werksfeer.

Als vrachtwagenchauffeur rij je bij ons met moderne vrachtwagens. Je werkt graag zelfstandig en voor de planning en administratie word je ondersteund door je collega’s op kantoor.

Je hebt de mogelijkheid om full-time of part-time te werken. We bieden medewerkers graag zekerheid, dus als je bij ons aan het werk gaat, heb je uitzicht op een vast contract met een salaris volgens de cao van het beroepsgoederenvervoer. Wij zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. We bieden je tijdig (bij)scholing aan, zodat je altijd over de juiste (veiligheids)certificaten en diploma’s beschikt. 

Wat ga je doen?Ter Riele transporten nachtrit bemmel 9

Als chauffeur collecteer je bloemen en planten in de regio en lever je ze af bij veilingen, handelsbedrijven, kwekers, tuincentra en bloemenwinkels in Nederland. Je werkt secuur, zorgt dat de vrachtwagen de hele rit de juiste temperatuur heeft voor de bloemen en planten en zet de spullen netjes op de plek waar de klant ze wil hebben.

Een werkdag is nooit hetzelfde. Je rijdt afwisselende routes en komt bij veel verschillende klanten. Ook je werktijden variëren. De ene keer begin je bijvoorbeeld om 16.00uur, de andere dag om 19.00uur. Je diensten lopen van zondagmiddag t/m donderdagavond/nacht. Voor de zondag word je gemiddeld maar één keer in de twee weken ingeroosterd. Alleen in het hoogseizoen kan dat vaker zijn.

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige baan met afwisselend werk
 • Een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Salaris afhankelijk van je ervaring en conform de cao
 • Goed materieel en veilige werkomstandigheden
 • Een betrouwbaar familiebedrijf, leuke collega’s en een gemoedelijke werksfeer
 • Uitzicht op een vast contract
 • Opleiding en scholing als je meer uit je werk wilt halen

Wat heb jij te bieden?

 • Je rijdt niet alleen graag op de vrachtwagen, maar zorgt ook dat de vracht op tijd en netjes wordt afgeleverd

 •  Je helpt bij het zorgvuldig laden en lossen en zorgt daarbij dat bloemen en planten onbeschadigd blijven

 • Je bent communicatief naar klanten toe, collegiaal en stressbestendig

 • Je houdt van aanpakken en vindt flexibele werktijden geen probleem

 • Wonen in een straal van 25km rondom Wilp/Bemmel is een pré

 • Je bent in bezit van een rijbewijs BCE of bereidt die te halen

Je vrachtwagenrijbewijs CE halen?

Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur, maar heb je nog niet je rijbewijs CE? Dan bieden wij een opleidingstraject in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Wij betalen een groot deel van de opleiding en vragen jou om een gedeelte van de opleiding zelf te betalen. Na het halen van je rijbewijs, krijg je een jaarcontract voor 32-40uur, met uitzicht op een vast dienstverband en salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer.