Bewust Veevervoer

Ter Riele Transporten biedt verantwoord veevervoer in Nederland en Duitsland. Met de juiste focus op planning, klimaatbeheersing, dierenwelzijn en een zorgvuldige communicatie met opdrachtgevers, waarborgen we de kwaliteit en gezondheid van alle dieren die we transporteren.

Specialist in varkenstransport

Ter Riele Transporten is sinds jaar en dag gespecialiseerd in biggen- en varkenstransport. Varkens zijn gevoelig voor stress, temperatuur en hygiëne. Zijn transportomstandigheden niet optimaal, dan krijgen ze kwetsuren, vermindert hun weerstand, verliezen ze gewicht en gaat de vleeskwaliteit achteruit. Om dat te voorkomen, investeren we voortdurend in de automatisering en klimaatbeheersing van ons varkenstransport.

Klimaatbeheersing heeft de toekomst

Ter Riele beschikt over gesloten vrachtwagens en combinaties. De goed geventileerde en verwarmde vrachtwagens hebben de ideale temperatuur. De gesloten opbouw geeft de varkens minder stress en meer rust.

Tijdens het laden en lossen wordt per compartiment de ideale temperatuur ingesteld en bewaakt. Zo creëren en beheren we de optimale transportomstandigheden voor uw biggen, vleesvarkens en fokzeugen.

Voordelen temperatuur gecontroleerd veevervoer

  • Minder stress voor de varkens
  • Minder gewichtverlies
  • Minder hersteltijd nodig
  • Varkens groeien sneller door
  • Beter vlees en beter kwaliteit

Ervaren chauffeurs

In Wilp werken we met ervaren chauffeurs betreffende veetransport. Ze zijn goed opgeleid (gecertificeerd) en werken volgens wettelijke voorschriften en regelgeving. Ze hebben oog voor kwaliteit en zijn zich bewust van het belang van hygiëne en verantwoord veetransport voor onze opdrachtgevers. Samen met hun collega’s op kantoor zorgen ze voor een goede planning en een correcte administratie.

Flexibel en snel uw transport geregeld

Door de planning en administratie van varkenstransport te automatiseren, hebben we 24/7 zicht op de beschikbare transportcapaciteit, planningen, documentatiebeheer, laad-, en loslocaties en aflevertijden. Zo waarborgen we kwaliteit en werken we flexibel, efficiënt en kostenbesparend voor onze opdrachtgevers.