Vrachtwagen chauffeur veetransport

Als vrachtwagenchauffeur varkenstransport is geen werkdag hetzelfde. Je vervoert varkens en biggen in Nederland en Duitsland. Je rijdt daarbij afwisselende routes en komt bij verschillende boeren en slachterijen op een dag. Op de locaties help je met laden en lossen. Je gaat op een verantwoorde manier met de varkens en biggen om en na het lossen reinig en ontsmet je de vrachtwagen voor de volgende rit. De administratie van de transportritten houd je secuur bij.

Over ons

Als vrachtwagenchauffeur rij je bij ons met moderne vrachtwagens. Je werkt graag zelfstandig en voor de planning en administratie word je ondersteund door je collega’s op kantoor.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om full-time of part-time te werken. We bieden medewerkers graag zekerheid, dus als je bij ons aan het werk gaat, heb je uitzicht op een vast contract met een salaris volgens de cao van het Beroepsgoederenvervoer. Wij zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. We bieden je tijdig (bij)scholing aan, zodat je altijd over de juiste (veiligheids)certificaten en diploma’s beschikt. 

Wat vragen we van jou?

  • Je rijdt niet alleen graag op de vrachtwagen, maar zorgt ook dat de vracht op tijd en netjes wordt afgeleverd

  • Je kunt goed met dieren overweg
  • Je helpt bij het zorgvuldig laden en lossen en zorgt dat de varkens weinig stress hebben
  • Je bent communicatief naar klanten toe, collegiaal en stressbestendig
  • Je houdt van aanpakken en vindt flexibele werktijden geen probleem
  • Wonen in een straal van 25km rondom Wilp is een pré
  • Je bent in bezit van een rijbewijs CE of bereidt die te halen

Je vrachtwagenrijbewijs CE halen?

Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur, maar heb je nog niet je rijbewijs CE? Dan bieden wij een opleidingstraject in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Wij betalen een groot deel van de opleiding en vragen jou om een gedeelte van de opleiding zelf te betalen. Na het halen van je rijbewijs, krijg je een jaarcontract voor 32-40uur, met uitzicht op een vast dienstverband en salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Interesse in de vacature?

Solliciteer via e-mail en geef aan waarom je bij ons wilt komen werken. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Arjan Hettema via 055 – 301 13 72!