Gevaarlijke stoffen: Opslag en vervoer

Al onze medewerkers en chauffeurs zijn gekwalificeerd en volgen periodiek bijscholing op het gebied van ADR transport en de opslag van gevaarlijke stoffen. We doen er alles aan om de optimale kwaliteit en veiligheid te garanderen voor uw goederen, het logistieke personeel dat ermee werkt en het milieu.

ADR - Transport

Ter Riele Transporten verzorgt ADR transport en de opslag van gevaarlijke stoffen voor de industrie, groothandels en retailers. We voldoen aan alle wet- en regelgeving voor de opslag van gevaarlijke stoffen PGS-9 en PGS-15, klassen 2, 3, 8 en 9, verpakkingsgroepen II en III.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Al jaren organiseren en plannen we het vervoer van gevaarlijke stoffen en vuurwerk voor opdrachtgevers uit Nederland, Duitsland en België. We zijn uitgerust met een modern wagenpark en al onze chauffeurs zijn opgeleid om veilig met ADR-goederen te werken en ze te vervoeren (ADR-diploma).

Extra ADR opslag PGS-9 of PGS-15 nodig?

Onze loods in Wilp (2016) biedt uitgebreide mogelijkheden en opslagcapaciteit. De loods voor ADR opslag bestaat uit meerdere compartimenten. Hij is gedeeltelijk ingericht als cross dock en heeft een gedeelte voor de opslag van verpakte ADR goederen. De opslag van gevaarlijke stoffen is streng beveiligd en wordt elektronisch bewaakt.

Regel uw ADR opslag en transport!

Onze ADR opslag in Wilp ligt centraal in Oost-Nederland, vlakbij de A1. Een perfecte uitvalsbasis om uw ADR transport en opslag snel en efficiënt te regelen. Meer weten? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

*
Locatie Wilp
Locatie Bemmel