Geconditioneerd Bloemenvervoer

Ter Riele Transporten biedt uitgebreide mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer van bloemen en planten voor stekbedrijven, kwekers, bloemenveilingen, groothandels en retailers in Nederland, Duitsland en België

Bloementransport vraagt snelheid, zorg en aandacht

Als ondernemer in de sierteeltsector werkt u met kwetsbare producten. Verkeerde vervoer- omstandigheden veroorzaken snel verlies van

kwaliteit. Dat kost u omzet en tevreden klanten. Met temperatuurgecontroleerde transportmiddelen regelen wij de ideale vervoersomstandigheden voor ieder bloementransport.Zo blijven de kwaliteit en de waarde van uw bloemen en planten optimaal behouden.

Vervoer van koel- en versproducten en gevaarlijke stoffen

Ook verzorgen we geconditioneerd vervoer van koel- en versproducten, levensmiddelen voor bijvoorbeeld supermarkten en vloeibare gevaarlijke stoffen. Of het nu gaat om het transport van een volle vrachtwagen of van één pallet, door ons brede netwerk en onze betrouwbare partners is er veel mogelijk. Dus ook voor één of enkele pallets kunt u ons bellen en doen wij onze uiterste best deze op tijd op de plaats van bestemming af te leveren.

Voordelen geautomatiseerde planning

Al jaren investeren wij in de automatisering van de logistieke planning en administratieve processen. Waarom? Het geeft u en ons direct alle informatie die we 24/7 beschikbaar willen hebben. Dat maakt ons flexibel, snel en efficiënt.

√  24/7 zicht op transportcapaciteit, planningen, transportdocumentatie, laad- en loslocaties.
√  Real-time temperatuurbewaking tijdens laden, lossen en transport.
√  Via ‘track en trace’ volgt u uw bloementransport en bepaalt u nauwkeurig de aankomsttijd.

Direct uw vervoer regelen?

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

*

Emballagebeheer en emballageverhuur bloementransport

Emballagebeheer en -registratie is foutgevoelig en kosten u veel tijd. Bovendien zijn de aanschaf en distributie van rolcontainers (onder meer CC, FH, Europallets, IBC en Euro-CC) kostbaar. Wilt u dit liever niet zelf doen, dan verhuren, beheren en registreren wij deze rolcontainers voor u.

Dat bespaart veel tijd en u hoeft minder te investeren. U kunt zich volledig concentreren op de productie en kwaliteit van uw bloemen en planten.

Modern wagenpark houdt rekening met milieu

Onze vrachtwagens voldoen aan Euronorm 6 en hebben daarmee toegang tot de milieuzones in de grote steden. Als alternatief voor diesel kunnen we gebruikmaken van HVO. Deze synthetische diesel, gemaakt van afval en reststromen, veroorzaakt tot 100% minder CO2-uitstoot. Heeft u daarin interesse, laat het ons weten!

Chauffeurs ervaren in geconditioneerd vervoer

Al onze chauffeurs, zowel op de locatie Bemmel als locatie Wilp, zijn goed opgeleid (gecertificeerd) en ervaren op het gebied van geconditioneerd vervoer. Ze werken volgens de laatste wet- en regelgeving en hebben oog voor kwaliteit. Samen met hun collega’s van de planning & administratie zorgen ze dat uw lading stipt op tijd wordt afgeleverd en de administratie correct wordt afgehandeld.