Wij zoeken collega's

Ter Riele Transporten is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, varkensvervoer, ADR-transport en de opslag van gevaarlijke stoffen. We zijn een familiebedrijf met vakkundige medewerkers op vestigingen in Bemmel en Wilp en beschikken over een modern wagenpark.

Wil je met plezier naar je werk?

Kwaliteit leveren, een gemoedelijke werksfeer en met plezier werken vinden we belangrijk. Doordat we daar aandacht aanbesteden, is ons personeelsverloop gelukkig klein. Heb je het bij ons naar je zin en wil je doorgroeien in je werk? Dan ondersteunen we dat graag met bijvoorbeeld extra scholing. Dat geldt zowel voor de chauffeurs als voor de medewerkers op kantoor.

Ter Riele Transporten is een erkend leerbedrijf. Verschillende chauffeurs zijn als leerling begonnen en werken nog steeds bij ons. Lijkt je dat wat? Dan zorgen wij dat je de kennis en ervaring op doet die je nodig hebt. Je wordt daarbij begeleid door ervaren vrachtwagenchauffeurs. Zo kun jij straks ook zelfstandig met de vrachtwagen op pad naar klanten door het hele land.

Vacatures

Vrachtwagen chauffeur Veetransport

Vrachtwagenchauffeur Bloementransport avond/ nacht

Administrateur