Over Ter Riele

Transport

Thuis in Transportoplossingen

Ter Riele Transporten is een belangrijke logistieke partner voor veel opdrachtgevers in Oost-Nederland. Met vakkundige medewerkers en vestigingen in Bemmel en Wilp, werken we dagelijks aan het verbeteren van onze transportdienstverlening.

Kwaliteit en familiewaarden zijn altijd hetzelfde gebleven

Daar waar Bart ter Riele in 1927 op de locatie in Wilp begon met het verzamelen en vervoeren van eieren, hebben de volgende drie generaties het transportbedrijf verder uitgebouwd. Inmiddels zijn we dé specialist in Oost-Nederland op het gebied van geconditioneerd vervoer, veevervoer,ADR-transport en de opslag van gevaarlijke stoffen
Er is daardoor veel veranderd, maar er zijn ook dingen hetzelfde gebleven. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren zijn nog steeds heel gewoon. En ook onze familiewaarden hebben heel bewust behouden.

Bennie Ter Riele

Algemeen Directeur
Locatie Wilp

“Net als vroeger vinden we een informele sfeer in ons bedrijf belangrijk. Naast aandacht voor de klant en het werk, hebben we ook oog voor elkaar. Iedereen moet hier met plezier kunnen werken. En waar fysiek zwaar werk wordt gedaan, is het extra belangrijk om te zorgen dat de werkomgeving veilig en gezond is.”

Spreekt zo’n werkomgeving jou aan? Bekijk dan onze vacatures.

Duurzaam werken is de toekomst

De welvaart in onze Westerse wereld is de afgelopen 100 jaar flink gegroeid. Dat is mooi, maar heeft ook een keerzijde: een behoorlijke vervuiling en belasting van onze leefomgeving. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Ter Riele Transporten wil daaraan actief en concreet een bijdrage leveren.

Hoe wij vormgeven aan duurzaam werken?

 • - We investeren voortdurend in nieuwe ontwikkelingen, o.a. zuinige en schonere vrachtwagens, geluidsarme motoren.

 • - Met zonnepanelen wekken we stroom op (100% zelfvoorzienend).
 • - We investeren in kwalitatief goed materieel en besteden veel aandacht aan onderhoud voor een langere levensduur.
 • - We gaan bewust om met materialen, voedsel, etc. om verspilling te voorkomen.
 • - Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om onze voertuigen op HVO te laten rijden.
  Deze alternatieve brandstof kan zorgen voor een CO2 reductie van wel 90%.
  Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Team Ter Riele

Management Team

Bennie ter Riele

Freddy Beekhuis

Remko Ter Riele

Planning

Benjamin Bink

Elroy Toonen

Saskia Groteboer

Rudy ter Riele

Administratie

Gerda Grieving

Herman Nijenhuis

Miranka Kok

Ria ter Riele

Sanne Gebbing

“Voor ons betekent kwaliteit dat we onze logistieke dienstverlening goed laten aansluiten bij de bedrijfsprocessen van de klant, zodat het transport dat ze nodig hebben voor hen goed en efficiënt verloopt. We willen dat klanten die een transport opgeven, er geen omkijken meer naar hebben en er blindelings op kunnen vertrouwen dat hun vracht stipt op tijd wordt afgeleverd. Kwaliteit betekent ook dat we onze bedrijfsprocessen zo hebben ingericht dat we alle informatie direct beschikbaar hebben, eventuele afwijkingen ruim op tijd signaleren en we eenvoudig kunnen bijsturen.”
Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons
Kwaliteit leveren en goed samenwerken zijn belangrijke pijlers in ons bedrijf. Ze zorgen ervoor dat we voor veel van onze klanten al jaren hun transporten mogen verzorgen. Ook onze medewerkers in Bemmel en Wilp waarderen dat. Ons personeelsverloop is daardoor klein.

Ter Riele Transporten

 • Persoonlijk contact en korte lijnen
 • Betrokkenheid en informele sfeer
 • Biedt praktische maatwerkoplossingen
 • Oog voor innovatie en duurzaamheid
 • Uitgebreide kennis en ervaring